donderdag 30 april 2020

#14

Familie in Beeld nr. 7 op papier is nu te bestellen!

Beste Familie in Beeld lezer,


Uitgave nr. 7, het mei/september nummer 2020, gaat binnenkort verschijnen en dat betekent goed nieuws nu we met z’n allen vanwege het Corona-virus zo veel mogelijk thuis moeten blijven. Immers, een beetje afwisseling is dan meer dan welkom en hoe leuk is het dan om je weer eens te kunnen laten inspireren door een nieuwe Familie in Beeld.
We merken trouwens sowieso dat het aantal materiaalbestellingen de laatste tijd flink toeneemt en dat dus meer mensen, ondanks het mooie weer, intensiever bezig is met het samenstellen en inplakken van hun voorouder-album.


Familie in Beeld nr. 7 kost € 7,95 en het versturen ervan € 4,50 – in het totaal dus € 12,45.
Maar als je hem vóór 8 mei bestelt en wij hem dan tegen partijpost-tarief tegelijk met alle andere kunnen versturen, betaal je slechts € 9,95.
Inhoudsopgave

Maar voordat je gaat bestellen, wil je natuurlijk weten wat je in nr. 7 verwachten kunt. In vogelvlucht is dat het volgende:

1. ‘Iets’ over paleografie - Ben Bal laat je kennis maken met het lezen/vertalen van het Oud Nederlandse schrift.2. A3 twee-oudervel zelf aanpassen - Hoe je door het spelen met de lay-out op het basisvel meer ruimte voor foto’s en/of teksten kunt creëren.

3. De juiste lijm op de goede plek - Vier basislijmen voor het plakken in het familiegeschiedenis-album en het maken van ruimtelijke herinneringen.

4. Album-tips

5. Historische weersomstandigheden en/of klimaat - Hoe vermaakten onze voorouders zich tijdens de barre winters rond 1600; je beleeft het mee in woord en beeld.6. Printen op A3 dessinpapier - Ook daarmee maak je het album mooier.

7. Over pennen, stiften en makers

8. Foto’s van klein naar groot - Heb meer plezier van die kleine, ouderwetse zwart/wit fotootjes op de voorouder lay-outs.9. Iedereen heeft ‘belangrijke’ personen in z’n kwartierstaat - Vaak een hele toer om ze op te sporen, maar het is zeker de moeite waard.

10. 'Snijden' en embossen met de (elektrische) stansmachine - Nieuwe mogelijkheden om lay-outs te verfraaien.11. Historische herdenkingen in het kwartierstaat-album - Een mooie en zinvolle ‘kapstok’ als het om het maken van tijdsbeeld-pagina’s gaat.12. Inhoud workshop nr. 2 – Creatieve Technieken

13. Familie in Beeld nr. 1 t/m 7 - Een totale en gerubriceerde opgave van alle ideeën, technieken, toepassingen en creatieve of informatieve artikelen in de voorgaande nummers en deze uitgave.


Zo bestelt u Familie in Beeld nr. 7:

Klik op de button hieronder.

Je komt dan vanzelf op de juiste plek in de webwinkel terecht, waarna je nr. 7 in het winkelwagentje kunt leggen. Als dit het enige is dat je wilt bestellen, maak de bestelling en betaling dan verder af zoals aangegeven.
Wil je nog meer producten bestellen, leg die dan ‘naast’ nr. 7 in het wagentje en maak vervolgens de bestelling en betaling af zoals aangegeven.

We gaan verzenden rond half mei.Ik wens je veel inspiratie en doe-plezier toe met nr. 7, blijf gezond en zorg goed voor jezelf en jouw dierbaren.


Met genealogische groet,

Wim Kros, hoofdredacteur en uitgever